Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2400g8400kcal288g1704g50.4g72g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1600g2880kcal240g336g68.8g704g
Rypsiöljy rainbow400g3600kcal0g0g400g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12976g30394kcal1135.2g4150.4g1049g1552g
Valittu annoskoko6488g15197kcal567.6g2075.2g524.5g776g
Annoskoko puolitettuna3244g7598kcal283.8g1037.6g262.3g388g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330