Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Bataatti, kuorittu 57g46kcal0.9g9.6g0g1.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kanasuikale hunajamarinoitu175g228kcal31.5g3.9g10.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti66g119kcal1.8g7.9g9.2g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g88g96kcal15.8g1.8g2.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P109g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1298g1324kcal108g99.6g54.4g8.2g
Valittu annoskoko649g662kcal54g49.8g27.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna325g331kcal27g24.9g13.6g2.1g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852