Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 700g212kcal8.7g33.6g1.4g11.9g
Papu valkoinen, keitetty 933g1004kcal78.7g130.6g3.3g65.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 467g1486kcal113.7g213.2g8.9g41.5g
Tomaattimurska 1866g549kcal10.4g98.9g3.7g35.5g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)93g133kcal3.6g8.1g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g7538kcal441.2g991.6g124.6g311.4g
Valittu annoskoko6496g3769kcal220.6g495.8g62.3g155.7g
Annoskoko puolitettuna3248g1885kcal110.3g247.9g31.2g77.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829