Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3198g762kcal57.6g69.7g9.6g72.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1999g694kcal91.5g38.6g6g49.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g999g1199kcal34g36g99.9g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Mozzarella juustoraaste, valio200g580kcal52g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g7462kcal483.4g373g381.4g249.2g
Valittu annoskoko6496g3731kcal241.7g186.5g190.7g124.6g
Annoskoko puolitettuna3248g1866kcal120.9g93.3g95.4g62.3g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053