Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g2100g5040kcal184.8g987g37.8g252g
Ketsuppi 560g511kcal7g107.5g2.2g6.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1540g2772kcal354.2g0g123.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g700g2730kcal168g7g224g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro140g43kcal2.9g5.9g0.7g4.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g56g95kcal4.5g17.9g0.4g0g
Katkarapu 1400g958kcal202.2g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g24297kcal1847.2g2250.6g807.4g526.4g
Valittu annoskoko6496g12149kcal923.6g1125.3g403.7g263.2g
Annoskoko puolitettuna3248g6074kcal461.8g562.7g201.9g131.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424