Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha2133g3840kcal384g0g256g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto437g1225kcal83.1g0g96.2g0g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka267g67kcal2.4g12.3g1.1g5.1g
Chili paprika punainen21g8.5kcal0.4g1.9g0g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)2667g800kcal26.7g106.7g10.7g5.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g293g1056kcal82.1g5.9g79.2g0g
Ketsuppi, Pirkka160g171kcal1.6g40g0g1.9g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g107g233kcal6.6g26.5g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g15996kcal1188g429.6g1016.8g37g
Valittu annoskoko6496g7998kcal594g214.8g508.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna3248g3999kcal297g107.4g254.2g9.3g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716