Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi704g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g704g493kcal84.4g28.1g3.5g0g
Rypsiöljy 469g4148kcal0g0g469g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g3752g12570kcal517.8g2405.2g86.3g225.1g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 70g124kcal3.7g26.6g0g0.4g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g375g1317kcal97.6g9.4g101.3g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g188g398kcal37.5g11.3g22.5g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g188g165kcal30g1.7g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g38427kcal1542g4964.6g1376.4g451g
Valittu annoskoko6496g19214kcal771g2482.3g688.2g225.5g
Annoskoko puolitettuna3248g9607kcal385.5g1241.2g344.1g112.8g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149