Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)622g2225kcal87g435.1g13.7g31.1g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2487g3434kcal466.2g0g174.1g0g
Sipuli (kuorittu)746g201kcal9.7g35.8g1.5g12.7g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl280g2518kcal0g0g279.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1399g3776kcal131.5g643.4g64.3g51.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g24309kcal1388.8g2228.6g1066.6g191.2g
Valittu annoskoko6496g12154kcal694.4g1114.3g533.3g95.6g
Annoskoko puolitettuna3248g6077kcal347.2g557.2g266.7g47.8g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657