Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1588g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80477g1935kcal362.1g23.8g42.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3177g4002kcal349.4g9.5g285.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 794g2622kcal15.9g23.8g277.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g79g7.9kcal1.2g0g0.5g67.5g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Voi 334g2420kcal4g1.3g271.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g21972kcal1465.2g116.8g1756.8g135g
Valittu annoskoko6496g10986kcal732.6g58.4g878.4g67.5g
Annoskoko puolitettuna3248g5493kcal366.3g29.2g439.2g33.8g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107