Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 467g74kcal9.8g1.4g1.5g7g
Paprika punainen 1120g328kcal10.5g50.4g4.5g21.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g140g154kcal1.4g35g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1073g290kcal14g51.5g2.1g18.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1867g1493kcal309.9g0g18.7g0g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1167g1400kcal39.7g42g116.7g0g
Tomaatti 607g138kcal3.4g20.9g1.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g7822kcal783.2g413g290.8g110g
Valittu annoskoko6496g3911kcal391.6g206.5g145.4g55g
Annoskoko puolitettuna3248g1956kcal195.8g103.3g72.7g27.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239