Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1500g4801kcal207g870.2g48g123g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)960g1056kcal240.1g0g9.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g708g191kcal9.2g34g1.4g12g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g90g22kcal1.9g2.9g0.4g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1500g900kcal30g127.5g30g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1500g900kcal15g67.5g60g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12996g16575kcal1041g2346.4g309.2g283g
Valittu annoskoko6498g8287kcal520.5g1173.2g154.6g141.5g
Annoskoko puolitettuna3249g4144kcal260.3g586.6g77.3g70.8g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964