Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Naudan paistijauheliha, Pirkka25g42kcal5g0g2.5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g6.2g19kcal0.2g0.4g1.8g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)2.5g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g154kcal11.6g4g10g1.4g
Valittu annoskoko65g77kcal5.8g2g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal2.9g1g2.5g0.4g
Arvot/100g100g119kcal8.9g3.1g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242