Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.3g9kcal0g0g1g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 49g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g133kcal1.6g5.4g11.2g2g
Valittu annoskoko65g66kcal0.8g2.7g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna33g33kcal0.4g1.4g2.8g0.5g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768