Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g135kcal9.2g4.4g8.8g1.6g
Valittu annoskoko65g68kcal4.6g2.2g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal2.3g1.1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7.1g3.4g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452