Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Pekoni, paistettu 5.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g16g17kcal0.4g0.5g1.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8.1g21kcal2.2g0g1.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g228kcal15g2g17.8g1g
Valittu annoskoko65g114kcal7.5g1g8.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal3.8g0.5g4.5g0.3g
Arvot/100g100g176kcal11.6g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390