Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g47g67kcal10.2g0g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g8.3g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g8.3g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g193kcal21.2g1.8g10.8g0.2g
Valittu annoskoko65g96kcal10.6g0.9g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g48kcal5.3g0.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.3g1.4g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691