Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Punajuuri 39g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g14g42kcal3g0.1g3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.9g24kcal1.1g0.5g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g176kcal9g8g11.2g2.2g
Valittu annoskoko65g88kcal4.5g4g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal2.3g2g2.8g0.6g
Arvot/100g100g135kcal6.9g6.2g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252