Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g63kcal4.2g2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko65g32kcal2.1g1g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.1g0.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g49kcal3.2g1.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169