Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%11g25kcal3.2g0.3g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g246kcal11g3g20.8g1.6g
Valittu annoskoko65g123kcal5.5g1.5g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g61kcal2.8g0.8g5.2g0.4g
Arvot/100g100g189kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994