Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 18g5.4kcal0.1g1g0g0.3g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix6.6g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g86kcal6.4g7.6g3.2g1g
Valittu annoskoko65g43kcal3.2g3.8g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal1.6g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160