Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g16g16kcal3.1g0.3g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni16g2.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli7.8g14kcal0.5g0.3g1.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g113kcal8.8g4.6g9.6g0.6g
Valittu annoskoko65g57kcal4.4g2.3g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal2.2g1.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.5g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522