Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha43g71kcal8.1g0g4.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]12g42kcal1.5g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g282kcal19.6g0.6g23.8g0.6g
Valittu annoskoko65g141kcal9.8g0.3g11.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g71kcal4.9g0.2g6g0.2g
Arvot/100g100g217kcal15g0.5g18.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119