Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g49g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g99kcal1.6g4.8g8g2.2g
Valittu annoskoko65g50kcal0.8g2.4g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g25kcal0.4g1.2g2g0.6g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.7g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318