Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 32g7.7kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 20g7kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Voi 0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g75kcal4.8g3.8g3.8g2.4g
Valittu annoskoko65g38kcal2.4g1.9g1.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal1.2g1g1g0.6g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.9g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053