Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g21g51kcal1.9g9.9g0.4g2.5g
Ketsuppi 5.6g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)16g28kcal3.6g0g1.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g7g27kcal1.7g0.1g2.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g244kcal18.6g22.8g8g5.2g
Valittu annoskoko65g122kcal9.3g11.4g4g2.6g
Annoskoko puolitettuna33g61kcal4.7g5.7g2g1.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.5g6.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424