Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,314g9kcal1.5g0.6g0g0g
Tomaatti 12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio2.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g2.8g2.8kcal0.6g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 16g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g100kcal10g3.4g4.6g1g
Valittu annoskoko65g50kcal5g1.7g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g25kcal2.5g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284