Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g5.8g12kcal1.5g0g0.6g0g
Maissi (makea), Rainbow9g7.2kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Kurkku 17g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 20g2.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g60kcal4.2g4.2g2.2g1.6g
Valittu annoskoko65g30kcal2.1g2.1g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g15kcal1.1g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g46kcal3.2g3.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618