Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 804.8g19kcal3.6g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8g26kcal0.2g0.2g2.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g221kcal14.6g1g17.6g1.4g
Valittu annoskoko65g110kcal7.3g0.5g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g55kcal3.7g0.3g4.4g0.4g
Arvot/100g100g169kcal11.2g0.8g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107