Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)19g15kcal3.1g0g0.2g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Tomaatti 6.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g78kcal7.6g4.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko65g39kcal3.8g2.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal1.9g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g60kcal5.8g3.2g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239