Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria28g41kcal4.5g0.7g2.1g0g
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g7g4.6kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.5g8.1kcal1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g174kcal16.2g2.8g10.6g0.8g
Valittu annoskoko65g87kcal8.1g1.4g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal4.1g0.7g2.7g0.2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311