Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt27g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Tonnikala öljyssä 8.2g16kcal2.2g0g0.7g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g5.5g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli5.5g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g185kcal10.6g13.4g9.2g0.4g
Valittu annoskoko66g92kcal5.3g6.7g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g46kcal2.7g3.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.1g10.2g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689