Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Poronliha 8.2g10kcal1.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g112kcal7g3g7.6g0.2g
Valittu annoskoko65g56kcal3.5g1.5g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1.8g0.8g1.9g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.3g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283