Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Bataatti, kuorittu 8.2g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 8.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g80kcal3.2g9.6g2.6g2.8g
Valittu annoskoko65g40kcal1.6g4.8g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal0.8g2.4g0.7g0.7g
Arvot/100g100g62kcal2.4g7.3g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926