Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Tomaatti 6.7g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.7kcal0.3g0.7g0.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa13g18kcal2.4g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g104kcal6.6g9g4g0.8g
Valittu annoskoko65g52kcal3.3g4.5g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1.7g2.3g1g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.1g6.9g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634