Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu25g55kcal2.1g1.6g4.5g0.3g
Ketsuppi, Felix1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka8.6g4.9kcal0g1.2g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio16g10kcal0.2g0.7g0.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)13g33kcal3.3g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g214kcal11.4g8.8g15g0.8g
Valittu annoskoko66g107kcal5.7g4.4g7.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g53kcal2.9g2.2g3.8g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.7g6.7g11.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493