Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl16g12kcal2.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl5.2g8.9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g63kcal7.6g3.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko65g32kcal3.8g1.7g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.9g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353