Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g40kcal2.2g3.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko66g20kcal1.1g1.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.6g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954