Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Selleri, annos 50g4.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Pekoni rasvainen 3.8g14kcal0.5g0g1.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g62kcal2.6g2.8g4g1.2g
Valittu annoskoko66g31kcal1.3g1.4g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal0.7g0.7g1g0.3g
Arvot/100g100g47kcal2g2.1g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208