Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g56g14kcal1.1g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g69kcal2.6g6g4g0g
Valittu annoskoko66g35kcal1.3g3g2g0g
Annoskoko puolitettuna33g17kcal0.7g1.5g1g0g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524