Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Broilerisuikaleet13g16kcal2.7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 8.4g28kcal0.9g5.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g5.6g6.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g122kcal8g13.2g4g1g
Valittu annoskoko65g61kcal4g6.6g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g31kcal2g3.3g1g0.3g
Arvot/100g100g93kcal6.1g10.1g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358