Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi32g35kcal7.3g0g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g5.3g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.1g4.2kcal0g0g0.4g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti7g13kcal0.2g0.8g1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus18g56kcal2.1g11.1g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g235kcal19.8g25g6g4.4g
Valittu annoskoko66g118kcal9.9g12.5g3g2.2g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal5g6.3g1.5g1.1g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.1g4.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208