Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2g0.6kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g50kcal0g12.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g130kcal0.8g29.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko66g65kcal0.4g14.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g33kcal0.2g7.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal0.6g22.6g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126