Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 22g25kcal4.6g0g0.7g0g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, uusi 11g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 11g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g88kcal10.2g6.6g1.4g1g
Valittu annoskoko66g44kcal5.1g3.3g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal2.6g1.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g67kcal7.8g5g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706