Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)14g4.5kcal0.5g0.7g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.8g2.5kcal0g0g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g75kcal2.6g14.6g0.8g1g
Valittu annoskoko66g38kcal1.3g7.3g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal0.7g3.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g57kcal2g11.1g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105