Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)21g77kcal6.2g0g5.6g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Pekoni rasvainen 5.2g20kcal0.6g0g1.9g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g10g23kcal2g0g1.7g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)4.2g6.5kcal1.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g301kcal24.8g1.4g21.4g0.8g
Valittu annoskoko66g151kcal12.4g0.7g10.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g75kcal6.2g0.4g5.4g0.2g
Arvot/100g100g229kcal18.9g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842