Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g44g63kcal8.7g0g3.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.5g12kcal0.3g1g0.8g0.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g10g27kcal1.8g0.2g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g208kcal22g3.2g12g0.8g
Valittu annoskoko66g104kcal11g1.6g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal5.5g0.8g3g0.2g
Arvot/100g100g159kcal16.8g2.4g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984