NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe22g74kcal1.3g15.7g0.6g1.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)31g56kcal3.4g1.7g4.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1g8.6kcal0g0g1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1g5.5kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g296kcal10g35.8g12.6g2.8g
Valittu annoskoko66g148kcal5g17.9g6.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g74kcal2.5g9g3.2g0.7g
Arvot/100g100g226kcal7.6g27.3g9.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651