Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska39g12kcal0.5g2.5g0.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g7g16kcal1.6g0.1g1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.8g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 5.5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g148kcal7.6g13g7.6g0.6g
Valittu annoskoko66g74kcal3.8g6.5g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g37kcal1.9g3.3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g113kcal5.8g9.9g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304