Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g16g34kcal1.5g6.3g0.3g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Salsa medium (Rainbow)10g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g2.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman13g25kcal2.8g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g176kcal14g14.8g6.4g3.2g
Valittu annoskoko66g88kcal7g7.4g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal3.5g3.7g1.6g0.8g
Arvot/100g100g134kcal10.7g11.3g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225