Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)33g79kcal2.6g16.4g0.4g0.9g
Pesto (Pirkka)1.1g6.3kcal0g0g0.7g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g4.4g11kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g203kcal7.2g34.8g4g2.6g
Valittu annoskoko66g101kcal3.6g17.4g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna33g51kcal1.8g8.7g1g0.7g
Arvot/100g100g155kcal5.5g26.5g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484